EVEREST TANDOORI

EVEREST TANDOORI De beste smaken van India, Nepal en Bhutan!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 633 beoordelingen
9 dec 2017 om 23:12 Lekker eten en uitstekende bezorging.
26 nov 2017 om 14:01 Smakelijk eten, heerlijk warm. Vriendelijke bediening
26 nov 2017 om 11:01 Excellent food
25 nov 2017 om 21:18 Eerst kregen we (binnen een half uur, dat wel) de verkeerde bestelling. Gebeld en na een uur kwam de aanvulling. We mochten het eerst gebrachte eten als wel houden als vergoeding. Het eten was flauwig en droog(kip). Jammer!
24 nov 2017 om 21:35 Het eten was weer geweldig! Bezorger is altijd vrolijk en super vriendelijk. Geweldig restaurant!
24 nov 2017 om 21:35 Food is really good! Took ages, but arrived hot and steamy.
17 nov 2017 om 20:29 We ordered based on the good reviews (most without any text though). We were very dissapointed. The food was bland, and not so tasteful. The quality of meat seemed fine though. We paid nearly Euro 40, for a relatively small amount of food.
12 nov 2017 om 11:26 The food was not even near the real Indian cuisine. Kurma vegetable was terribly sweet and fat, Raita did not have any taste at all, we had to throw away both of them. Chicken tikka musala was not spicy at all. Sorry no second chance for this restaurant
4 nov 2017 om 22:23 Dit keer hadden we gekozen voor Everest omdat de recensies zo goed waren. Dat was een fout. 4 hoofdgerechten besteld, waarvan de bakjes maar half vol zaten. Daarnaast kregen we maar 2 bakjes rijst. Ook waren de pappadums vergeten. Eten matige kwalitei
29 okt 2017 om 21:32 Heerlijk op smaak, zoals altijd. En ook bezorgd met een grote lach.
20 okt 2017 om 21:02 Kwaliteit van het eten is heerlijk, het eten was ook goed warm qua temperatuur. Het eten werd een uur na bestellen bezorgd, terwijl op de website staat dat het streven binnen een half uur is...