EVEREST TANDOORI

EVEREST TANDOORI De beste smaken van India, Nepal en Bhutan!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1192 beoordelingen
6 mrt 2021 om 21:25 Lekker eten, maar n bestelling werd de bezorgtijd op 42 min geschat. Dat werd uiteindelijk 1,5 uur. Na een uur gebeld, toen zou de bezorger net weg zijn....zou nog een kwartier duren..dat werd dus het dubbele. Eten was wel lekker en warm.
5 mrt 2021 om 23:12 Heerlijk eten, echt zalig. Dank u!
5 mrt 2021 om 22:51 Eten was heerlijk maar de soep werd niet bezorgd terwijl deze wel op het bonnetje stond en bij bellen werd er niet opgenomen.
5 mrt 2021 om 20:56 Er ging even wat mis in de communicatie omdat het enorm druk was. Maar is super netjes opgelost. Complimenten en het eten was weer lekker zoals altijd.
5 mrt 2021 om 8:01 Goed eten en op afgesproken tijd bezorgd.
4 mrt 2021 om 22:30 Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.
1 mrt 2021 om 11:22 Het duurste gerecht (king prawns) vond ik erg mager. Er zaten maar zes garnalen in. Deze garnalen waren ook totaal niet groot. De kleine gerechtjes waren wel lekker, maar qua prijs/kwaliteit verhouding vond ik het niet helemaal kloppen.
28 feb 2021 om 23:23 Bezorging op de aangevraagde tijd. Eten was fantastisch
28 feb 2021 om 7:53 Jaren geleden, toen 't restaurant net begonnen was, hebben we er een keer gegeten. Daarna zijn we, zonder een echt goede reden, altijd blijven bestellen bij "de ander". Afgelopen week bestelde we weer eens hier en wat een fantastische ervaring
27 feb 2021 om 23:09 Zeer tevreden over het lekkere eten. Ik hoop alleen op minder milieubelastend verpakkingsmateriaal.
27 feb 2021 om 20:08 Heel snel en lekker! En meer dan genoeg!
26 feb 2021 om 21:50 It arrived very quickly, but the food was terrible, I ordered chicken pasanda and it was the blandest curry I've ever had. It tasted of nothing, just cream with some unflavoured chicken in it